Home » Sport news » TOTALNO RASULO U BARSI Platili ga 160 miliona evra a ON ODBIO DA UĐE U IGRU, Katalonci su zatim doživeli pravi sunovrat u Vigu!

TOTALNO RASULO U BARSI Platili ga 160 miliona evra a ON ODBIO DA UĐE U IGRU, Katalonci su zatim doživeli pravi sunovrat u Vigu!

Loša finansijska situacija koja je uslovila odlazak Lionela Mesija iz kluba, promena trenera Ronalda Kumana nakon serije loših rezultata, a sada i igrači otkazuju poslušnost… Reklo bi se da totalno rasulo vlada na Kamp Nou.

Da nešto debelo ne štima u slavnom klubu potvrđeno je i sinoć u Vigu, gde je Barsa protiv Selte u drugom poluvremenu ispustila prednost od 3:0 i kući se vratila sa samo jednim bodom. Tako mešto je u prošlosti bilo potpuno nezamislivo, a sada postaje realnost kluba.

Još jedan jasan dokaz rasula u ekipi viđen je početkom drugog dela utakmice, kada je skupo plaćeni Felipe odbio da uđe u igru.

Naime, pri vođstvu Barselone od 3:0 došlo je do povrede strelca prvog gola Ansua Fatija i privremeni trener Serhi Barhuan planirao je da u igru uvede Brazilkog ofanzivca. Ipak, igrač na čiji su transferi iz Liverpula Katalonci pre tri leta potrošili 160 miliona nije baš bio voljan da zaigra na „Balaidosu“.

On je prilično mrzovoljno pošao na zagrevanje, ali na na kraju nije ušao u igru. Umesto njega na terenu se našao Alehandro Balde, a trener gostiju je morao i da promeni formaciju.

Videćemo kako će novi trener Barselone, Ćavi Ernandes reagovati na ovakav potez Kutinja koji je ovime verovatno zapečatio svoju sudbinu na „Kamp nou“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *