Home » Sport news » Legenda Junajteda besna nakon poraza od Sitija! Da je Solsker sada ovde ŠČEPAO BIH GA i pitao: ZAŠTO TI ON IGRA!?

Legenda Junajteda besna nakon poraza od Sitija! Da je Solsker sada ovde ŠČEPAO BIH GA i pitao: ZAŠTO TI ON IGRA!?

Temperamentni Kin bio je izuzetno ljut nakon poraza „crvenih đavola“ u gradskom derbiju protiv Mančester sitija (2:0), a kao jednog od glavnih krivaca apostrofirao je norveškog stručnjaka.

Posebno je Solskeru zamerio na uvrštavanju u sastav jednog igrača.

Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto ti igra Fred? Svi menadžeri donose svoje odluke, rade sa igračima iz dana u dan, ali ja bih ga pogledao i pitao zašto igraš sa Fredom u sredini terena? Solšer mora da preuzme odgovornost za to-, rekao je Kin u analizi utakmice.

Uprkos svemu, Kin smatra da bi Solskjer trebalo da ostane menadžer Junajteda.

Junajted je u lošoj fazi, ali postoji izlaz iz toga. Da li je Ole čovek koji može da ih izvuče, to je veliko pitanje, ali se nadam da jeste. To je više nada nego vera. Svaki put kada loše igraju Ole je kriv, a svaki put kada pobede Ole je najsrećniji čovek na planeti. On mora da se pogleda u ogledalo i da kaže sebi da mora bolje od ovoga. Došao je u Junajted u teškom trenutku i vodi jedan od najvećih klubova na svetu. Ali ako sa sobom vodiš blefere i zavisiš od Šoa i Van-Bisake… Ma zamisli da zavisiš od njih! Ole, možda bi ti bilo bolje da se oslobodiš toga”, rekao je Roj Kin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *