Legenda Junajteda besna nakon poraza od Sitija! Da je Solsker sada ovde ŠČEPAO BIH GA i pitao: ZAŠTO TI ON IGRA!?

Temperamentni Kin bio je izuzetno ljut nakon poraza „crvenih đavola“ u gradskom derbiju protiv Mančester sitija (2:0), a kao jednog od glavnih krivaca apostrofirao je norveškog stručnjaka. Posebno je Solskeru zamerio na uvrštavanju u sastav jednog igrača. Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto ti igra Fred? Svi menadžeri donose svoje …

Legenda Junajteda besna nakon poraza od Sitija! Da je Solsker sada ovde ŠČEPAO BIH GA i pitao: ZAŠTO TI ON IGRA!? Read More »

TOTALNO RASULO U BARSI Platili ga 160 miliona evra a ON ODBIO DA UĐE U IGRU, Katalonci su zatim doživeli pravi sunovrat u Vigu!

Loša finansijska situacija koja je uslovila odlazak Lionela Mesija iz kluba, promena trenera Ronalda Kumana nakon serije loših rezultata, a sada i igrači otkazuju poslušnost… Reklo bi se da totalno rasulo vlada na Kamp Nou. Da nešto debelo ne štima u slavnom klubu potvrđeno je i sinoć u Vigu, gde je Barsa protiv Selte u …

TOTALNO RASULO U BARSI Platili ga 160 miliona evra a ON ODBIO DA UĐE U IGRU, Katalonci su zatim doživeli pravi sunovrat u Vigu! Read More »